Yhdysvaltojen vakuutusmarkkinat ovat erittäin kehittyneet. Melkein mitä tahansa voi vakuuttaa. Tämä koskee myös tuotevastuun riskejä.
Tuotevastuun riskien vakuuttamisesta löytyy eri vaihtoehtoja PK-yrityksille, suuryrityksille sekä ulkomaisille valmistajille, jotka myyvät varaosia tai tuotteita Yhdysvaltojen markkinoille. Yleisin ratkaisu on sisällyttää tuotevastuu yrityksen yleisen vastuuvakuutuksen sisään. Tyypillisesti alkava yritys ottaa vakuutuksen kattamaan miljoonan dollarin kertavastuun tai kahden miljoonan dollarin kasautuneet vastuut.
Vakuutustarpeet voi täsmentää vakuutusmeklarin avulla. Vakuutusmeklari pyytää tarjoukset sopivimmilta toimijoilta. Yleensä vakuutuksen kustannukset saadaan näin menetellen järkevälle tasolle, koska kilpailu vakuutusmarkkinoilla on kova.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter