Keskustele tavoitteen saavuttamisen tärkeys myyntitiimin kanssa. Myyntiedustaja puurtaa usein päivittäisten rutiiniensa kanssa ja voi helposti hukata kokonaisuuden merkityksen. Vaikka viesti on kommunikoitu moneen kertaan, kannattaa se kertoa vielä kerran.
Laita erikoishuomio avainkauppoihin ja myyntialueisiin. Tunnista jokaisen myyntiedustajan putkesta parhaat mahdollisuudet, joihin myynnin johto on käytettävissä 24/7.
Älä anna kenenkään luovuttaa. Monet kokevat, että pitkä vuosi on takana ja joulu lähenee, että ei tässä enää voi mitään saavuttaa. Käyttäydy, kuin myyntiaikaa olisi vielä jäljellä 6 kuukautta.
Käy läpi kaikki olemassa olevat asiakkaat. Muistuta, että nyt on hyvä aikaa ostaa, koska hinnat voivat nousta ensi vuonna.
Älä tuo ongelmia, tuo ratkaisuja. Huippumyyjä ei piiloudu tekosyiden taakse, vaan taistelee menestyksen saamiseksi koko ajan.
Seuraa aktiviteettien tasoja. Ovat tehtyjen puheluiden, tapaamisten ja tarjousten määrä oikealla tasolla? Aika tappaa tarjouksia, pienikin lipsahdus otteessa voi johtaa tilauksen menettämiseen.
Pidä huomio myyntitavoitteessa, ei uutisissa. Negatiiviset uutiset voivat heikentää motivaatiota ja siirtää huomion pois kaupan päättämisestä.
Pidä hauskaa. Ystävällismielinen kilpaili myyntitiimin sisällä kannustaa ja sitoo porukkaan yhteen. Asiakkaat arvostavat, kun myyntitiimi tekee kaikkensa voittaakseen tilauksen.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter