Mikäli yrityksesi tekee jotain ensimmäisenä maailmassa tai jos sen tuotteet ovat koko maailman mittakaavassa ainutlaatuisia, saatat päästä läpi tiedotusvälineissä ilman mediatoimistoakin. Muussa tapauksessa tarvitset Yhdysvalloissa tiedotusvälineissä läpi päästäksesi apua ja tukea alan ammattilaisilta.

Capteenin yhteistyökumppani on täyden palvelun PR-yritys, jolla on toimistoja eri puolilla Yhdysvaltoja. He ovat auttaneet asiakkaitaan haastateltavaksi mm. useisiin johtaviin sanomalehtiin, kuten Time, San Francisco Chronicle, Forbes, PC Magazine, Wirednews, EHand, Advantech, ym. sekä saaneet asiakkaitaan Prime Time -ohjelmiin televisiossa, (kuten Dr. OZ, Donahue, Geraldo Rivera, Good Morning America). Yritys on myös lanseerannut menestyksellisesti useita internetin kautta jaettavia ulkomaisia palveluja. Heillä on Yhdysvalloissa yli 30 vuoden kokemus strategisista julkisuuskampanjoista ja mediasuhteista.

Henkilöstöön kuuluu markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita, toimittajia, mainostekstin suunnittelijoita, kirjailijoita, graafisia suunnittelijoita, audio- ja video-tuottajia sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia.

Monen tuotteen osalta markkinoiden valloitus suorastaa vaatii paljon muutakin kuin perinteistä mainosjulkisuutta. Jos yhtään epäilet, että sinunkin yrityksesi tuotteille medianäkyvyydestä voisi olla hyötyä, ota meihin yhteyttä ja selvitetään mahdollisuuksia tarkemmin.

Lisätietoja simo.lahtinen@capteeni.com

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter