Messut on loistava tapa saada todellista tuntumaa Amerikan markkinoista, mahdollisista jälleenmyyjistä ja loppuasiakkaista. Oikein valituilla messuilla ja ammattitaitoisilla, paikallista kulttuuria ymmärtävillä messuedustajilla on mahdollista saada jopa 200 kontaktia. Suuren kysynnän johdosta Capteeni on luonut kolmiportaisen ohjelman ”Messuilla Amerikkaan – hallitusti ja hyvin tuloksin”.

Ensimmäinen porras on messuselvityksen teko. Capteeni hakee asiakkaalle kolme sopivinta messua perusteluineen. Toinen porras on messuille osallistuminen. Capteeni auttaa asiakasta messuille valmistautumisessa sekä kaikissa käytännön asioissa sekä lähettää tarvittaessa kokeneen myyntipäällikön tukemaan asiakasta varsinaisilla messuilla. Pyydä tarjous.

Kolmas vaihe on jälkihoito, missä vastataan kaikkiin kyselyihin tavoitteena löytää potentiaaliset jälleenmyyjät tai ostajat. Amerikkalainen haluaa ostaa amerikkalaiselta ja kynnys soittaa messujen jälkeen suomalaiseen numeroon on korkea. Siksi Capteenin kokenut yhdysvaltalainen myyntitiimi auttaa asiakasta saattamaan päätökseen kaikki messuilla saadut kyselyt siellä. Pyydä tarjous.

Amerikkaan on helppo laajentua osallistumalla Capteeni ohjelmaan.

”Messuilla Amerikkaan – hallitusti ja hyvin tuloksin”

1. Messuselvitys, 980€
2. Messuille osallistuminen, räätälöity tarjous.
3. Jälkihoito, räätälöity tarjous.

Tilaa heti Capteenin messuselvitys kiinteään hintaan 980,00€ kahden viikon toimitusajalla. Ota yhteyttä simo.lahtinen@capteeni.com

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter