Lupaavia merkkejä Amerikan asuntomarkkinoilla 10.9.2015

Vihdoinkin myönteistä liikettä USA:n asuntomarkkinoilla

Yhdysvaltain taloudellinen noste on nyt alkanut näkyä myös asunto- ja sisustusmarkkinoilla. Viimeisimmät todisteet markkinoiden positiivisesta kehityksestä tulivat Home Depotin suunnalta. Tämän maailman suurimman rautakaupan juuri julkistetut luvut olivat ennätysmäisiä. Kuluttajat käyttivät nyt rahaa ensimmäistä kertaa enemmän kuin lamaa edeltävänä vuonna 2006.

► Tämä viittaa siihen, että amerikkalaiset kuluttajat käyttävät entistä enemmän rahaa hankkimiensa kotien sekä myytäväksi tarkoitettujen kiinteistösijoituskohteiden ehostamiseen. Näyttää siltä, että asuntomarkkinat…

Lue lisää USA:n asuntomarkkinoiden kehityksestä

Uusia koteja rakennetaan enemmän

Home Depot ei ole ainut toiveikas taho, vaan myös uusien asuntojen rakentajat ovat innoissaan nykyisestä kehityksestä. Uusien omakotitalojen rakentaminen lisääntyi kesä-heinäkun aikana 13%. Rakentaminen nousi tasolle, jolla se ei ole ollut sitten joulukuun 2007, jolloin asuntorakentamisen lama alkoi.

► National Association of Home Buildersin mukaan uudet näkymät ovat lisänneet talonrakentajien luottamusta huomattavasti. ” Rakentaminen on tosiaan nousemassa vuodenalun vaatimattomaan tasoon verrattuna,” sanoo Bob Baur, Principal Global Investorsin globaali pääekonomisti.

► Taakse jäänyt lama vaikutti voimakkaasti talonrakentajien ajatteluun ja asenteisiin. Lukemattomat amerikkalaiset…

Lue lisää uusasuntotuotannon kasvusta

Kuudessa kuukaudessa Amerikkaan – palvelupaketti

Amerikkaan laajentavan yrityksen kannattaa etukäteen selvittää tuotteensa todellista kysyntää ja kilpailutilannetta Yhdysvalloissa. Olisi tärkeää jo markkinoille mennessään tietää, keitä oikeasti ovat tärkeimmät asiakkaat ja missä osavaltiossa on lupaavimmat markkinat yrityksen tuotteille.

► Capteenin Kuudessa kuukaudessa Amerikkaan -palvelupaketin tavoitteena on saada Asiakkaalle ensimmäinen kauppa kuuden kuukauden kuluessa aloittamisesta. Menneellä viikolla Capteeni jopa selvästi alitti perustavoitteensa ja…

Lue lisää sujuvasta Amerikan markkinoille menosta

Ota yhteyttä!

Simo J. Lahtinen, toimitusjohtaja
simo.lahtinen@capteeni.com
www.capteeni.com

Capteenin yhteystiedot Suomessa:
Capteeni Oy,
Tapulinkatu 33,
33400 Tampere
Puh. 0400 400 200

Yhteystiedot Yhdysvalloissa:
Capteeni LLC, Fairfield, Iowa
Tel +1 641.451.1906
Capteeni Regional Office, St. Louis, Missouri
Tel +1 213.700.0631

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter