Suomen vahvin vientivaltti Yhdysvaltoihin on tavallinen elämämme. Uskokaa tai älkää, niin arkipäivämme näyttää Yhdysvalloista käsin katsottuna eksoottiselta. Koska yhdysvaltalaisilla on jo kaikkea, niin silloin haetaan jotain uutta, myyttistä, millä voi erottautua. Tällä kertaa se on lumiukko, lumihiutale, joulukuusi ja poro. Näitä kuvioita on jopa miesten puvuissa.

Tavarataloketju Macy’s tekee rohkeita vetoja ja tähtää kirkkaita värejä sisältävillä vaatevalikoimillaan nuorten huomion kohteeksi. Ketjun uudet tuotevalikoimat ovat Euroopasta haettuja, välillä myös pientenkin suunnittelijoiden malleja, teemana esim. Pohjolan luonto.

“Macy’s etsii aina uusia keinoja yllättää ja ihastuttaa asiakkaita tarjoamalla heille uusimpia ja innovatiivisimpia trendejä,” kertoo Dulan Guion, yrityksen mallistosta vastaava varatoimitusjohtaja.

Tavaratalona Macy’s brändiä voisi verrata Stockmanniin Suomessa. Ketjulla on tavarataloja lähes 900. Se tunnetaan maailman suurimpana muodin vähittäismyyjänä, joka toimii usein uusien suuntauksien edelläkävijänä.
weirdsuit
Suomalaisille ideoille ja vaateinnovaatioille on Yhdysvalloissa nyt kysyntää. Tästä yhtenä esimerkkinä on älyvaatteita valmistavan kankaanpääläisen Clothing Plus -yrityksen myynti kesällä liikevaihdoltaan 17 miljardin kokoiselle pörssiyhtiölle Jabil Circuitille.

Lähde: USA Today ja Yle uutiset
http://yle.fi/uutiset/amerikkalaisjatti_osti_suomalaisen_alyvaatevalmistajan__luvassa_menestystarina/8079049

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter