Suomalainen noussut myyntimiesten kirkkaimpaan kärkeen Yhdysvalloissa

”Myyntiuralla menestytään lukujen kautta. Olen ollut kautta vuosien yhtiön myyjien kärkineljänneksessä”, kertoo Vesa Syrjäkari, joka on ollut kahdesti myös Microsoftin paras myyjä Euroopassa.

► Nykyään hän toimii Yhdysvaltojen Seattlen suurasiakasmyynnin päällikkönä. Suurasiakkaat ovat Microsoftille kymmenien miljardien bisnes. Yksikkö koordinoi tuhansien myyjien armeijaa ja maailmanlaajuisia myyntioperaatioita.

► Miten maailmalla sitten menestyy?…

Lue lisää Amerikassa pärjäämisestä

Bitcoinin arvo nousee vakaasti – syynä pankkien kiinnostus

Suurten rahoitusalan yhtiöiden kiinnostus ajaa ylös Bitcoinin arvoa.

► Virtuaalivaluutta Bitcoinin arvo on noussut tasaisesti seitsemän viikon ajan, pisimpään sitten marraskuun 2013. Syitä tähän on monia, mutta markkinoilla uskotaan etenkin kahteen vauhdittajaan: perinteisten rahoitusalan firmojen kiinnostukseen ja Kiinan talouskehitykseen.

► Viime aikoina on käynyt selväksi, että vakiintuneet rahoitusalan yhtiöt…

Lue lisää Bitcoinin menestyksestä

Tarvitseeko tuotteesi FDA:n hyväksynnän?

Kuuluuko tuotteesi tai tarjoamasi palvelu Yhdysvaltojen lääke- ja elintarvikeviraston FDA:n lainsäädännön piiriin? FDA valvoo mm. seuraavia tuotesektoreita: ruoka, juomat, kosmetiikka, ravintolisäaineet, lääkkeet, lääketieteelliset tarvikkeet ja välineet sekä reseptivapaat lääkkeet.

► Vaatiiko tuotteesi FDA:n ennakkoluvan ennen kuin sen markkinointi Yhdysvalloissa voidaan aloittaa? Vaatiiko tuotteesi FDA:n rekisteröinnin? Nämä asiat on hyvä selvittää ennen USA:n markkinoille astumista.

► Capteeni toimii yhteistyössä FDA-lupamenettelyihin erikoistuneen yrityksen kanssa. Teemme FDA-selvityksiä ja autamme Asiakasta vaadittavien lupien hakemisessa. Kerro meille tarpeestasi – yhteystiedot alla.

Ota yhteyttä!

Simo J. Lahtinen, toimitusjohtaja
simo.lahtinen@capteeni.com
www.capteeni.com

Capteenin yhteystiedot Suomessa:
Capteeni Oy,
Tapulinkatu 33,
33400 Tampere
Puh. 0400 400 200

Yhteystiedot Yhdysvalloissa:
Capteeni LLC, Fairfield, Iowa
Tel +1 641.451.1906
Capteeni Regional Office, St. Louis, Missouri
Tel +1 213.700.0631

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter