Yhä useampi suomalaisyritys on huomannut messut käteväksi ensiaskeleeksi kansainvälistymistä toteutettaessa. Kun rohkaistuu uuteen maahan messuille, saa monta kärpästä yhdellä iskulla: näkee potentiaalisten asiakkaidensa ja mahdollisten jälleenmyyjien kiinnostuksen omin silmin – ja lisäksi saa käsityksen kilpailijoistaan ja heidän tuotteistaan sekä hinnoittelustaan.

Yksi sisustus- ja huonekalualan tärkeimmistä tapahtumista maailmanlaajuisesti on Pohjois-Carolinan High Pointissa kaksi kertaa vuodessa järjestettävät viikon pituiset suurmessut.

High Point on huonekaluteollisuuden mekka: sinne on keskittynyt paljon alan toimijoita – sekä valmistusta että myymälöitä. Siellä on jo myös joitain suomalaisyrityksiä vuolemassa ensimmäisiä dollarimiljooniaan.

Seuraavan kerran High Point -messut järjestetään huhtikuun lopulla. Capteeni avustaa suomalaisia alan yrityksiä paikalle. Pystymme amerikkalaisen messutiimimme avulla auttamaan asiakkaitamme varsin monenlaisissa asioissa. Teemme puolestasi varaukset ja messuosaston vaatimat järjestelyt, hoidamme paikalle aitoamerikkalaista avustavaa henkilökuntaa, sovimme ennakkotapaamisia ja tarvittaessa myös messujen jälkeisestä seurannasta.

Kun messuilta halutaan tulosta, tärkeää on tärkeää tehdä pohjatyöt kunnolla. Siksi toimeen kannattaa tarttua heti. Laita minulle viesti, niin soittelen takaisin ja keskustellaan, miten yrityksenne saa High Pointista maksimihyödyn ilman, että teiltä itseltä vaaditaan asiaan kohtuuttomia panostuksia.

Simo.Lahtinen@capteeni.com

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter