Useampikin metallialalla toimiva suomalaisyritys on tehnyt Yhdysvalloissa merkittävää liikevaihtoa. Suomalaista alan osaamista arvostetaan Amerikassa. Varsinkin, jos rautaan on vielä yhdistetty uutta teknologiaa.
Nyt kun valuuttakurssit ovat eurooppalaisille erityisen suosiolliset, suomalaisten rautakourien aikaansaannoksille on Amerikassa vahva kysyntä. Capteeni on suomalaisyritysten vientihankkeissa intensiivisesti tukena ja järjestää asiakkailleen myyntimatkoja sekä yksittäisiä asiakastapaamisia mm. Indianaan, Wisconsiin ja Kentuckyyn.
Indiana on erikoistunut moottorilla kulkevien ajoneuvojen valmistukseen sekä kemian teollisuuteen. Se on Yhdysvaltojen johtava valmistavan teollisuuden osavaltio, jonka tuotannon arvo on vuositasolla yli 80 miljardia dollaria. Osavaltion työpaikkojen määrän kasvu on ollut useana vuonna kovempaa kuin missään muualla. Wisconsin on johtava osavaltio paperinvalmistuksessa ja merkittävä tekijä mm. puu- ja metsäalan tuotannossa. Vuonna 2012 se oli Yhdysvaltain ykkönen kestokulutustavaroiden valmistuksessa. Kentucky on mm. General Electrics –jättiyrityksen hurjassa kasvussa olevan Appliance Parkin sijaintipaikka. Osavaltio on erikoistunut elektronisten laitteiden valmistukseen sekä kodinkoneiden ja komponenttien valmistukseen.

Kaikissa kolmessa edellä mainituissa osavaltiossa tuotanto on nyt hyvässä kasvussa ja ”hinnat kohdallaan”, mikä avaa paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia mm. alihankintakonepajoille sekä tuotantolinjojen automatisoijille. Jos olet kiinnostunut näistä markkinoista, kannattaa lähteä paikan päälle katsomaan. Jo muutaman päivän myyntimatka Capteenin ennalta järjestämillä tapaamisilla voi avata sinulle oven Amerikan markkinoille. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, katsomme sinulle sopivan osavaltion ja siitähän se sitten lähtee…

Simo.lahtinen@capteeni.com, p. +1 641.451.1906 tai 0400 400 200.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter