Brittiopeilla Amerikkaan 4.2.2016

Ison-Britannian konsulin top 5 neuvoa USA:aan menosta

Spencer Mahony on toiminut Ison-Britannian konsulina ja maan hallituksen itärannikon kaupallisena johtajana. Alla hänen viisi avainvinkkiään siitä, mitä yrityksen kannattaisi huomioida valmistuessaan liiketoimintaan Yhdysvalloissa.

► Vinkki 1: Jätä nöyryys ja kotimaan huumori jo lähtöportille. Huumori ei aina osu maaliinsa, kun kyseessä on uusi kulttuurialue, joten ota iisisti vitsien kanssa. Älä ole nöyrä, sen sijaan kehu tuotteesi kilpailukykyä muita vastaan.

► Vinkki 2: Valitse…

Lue lisää brittikonsulin opeista

USA:n innovatiivisimpien osavaltioiden ranking yllättää

Bloombergin innovatiivisimpien osavaltioiden listalla voittoon – ohi Piilaakson – päätyi Massachusetts. Voiton taustalla oleva Bostonin alue on hyvä esimerkki siitä, kuinka paljon yliopistojen läsnäolo voi virkistää paikallisia markkinoita.

► Massachusetts jälkeen hyväksi kakkoseksi tuli Kalifornia jättäen Washingtonin, New Jerseyn ja Connecticutin seuraaville sijoille. Vähiten innovatiivisten osavaltioiden listaa johtaa Mississippin osavaltio, Länsi-Virginian ja Etelä-Dakotan ollessa seuraavina.

► “Täällä on suuria maailmalla arvostettuja instituutioita, joilla on tärkeä…

Lue lisää innovatiivisimmista osavaltioista

Mistä rautakouran kannattaa Amerikassa aloittaa?

Useampikin metallialalla toimiva suomalaisyritys on tehnyt Yhdysvalloissa jo merkittävää liikevaihtoa. Suomalaista alan osaamista arvostetaan Amerikassa. Varsinkin, jos rautaan on vielä yhdystetty uutta teknologiaa.

Nyt kun valuuttakurssit ovat eurooppalaisille erityisen suosiolliset, suomalaisten rautakourien aikaansaannoksille on Amerikassa vahva kysyntä. Capteeni on suomalaisyritysten vientihankkeissa intensiivisesti tukena ja järjestää asiakkailleen myyntimatkoja sekä yksittäisiä asiakastapaamisia mm. Indianaan Wisconsiniin ja Kentuckyyn.

► Indiana on erikoistunut moottorilla kulkevien ajoneuvojen…

Lue lisää rautakourien myyntimatkoista

Ota yhteyttä!

Simo J. Lahtinen, toimitusjohtaja
simo.lahtinen@capteeni.com
www.capteeni.com

Capteenin yhteystiedot Suomessa:
Capteeni Oy,
Tapulinkatu 33,
33400 Tampere
Puh. 0400 400 200

Yhteystiedot Yhdysvalloissa:
Capteeni LLC, Fairfield, Iowa
Tel +1 641.451.1906
Capteeni Regional Office, St. Louis, Missouri
Tel +1 213.700.0631

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter