Messut ovat Yhdysvalloissa merkittävä ja yhä kasvava liiketoiminta-ala. Messutapahtumat ovat isoja ja niitä järjestetään kaikissa osavaltioissa. Kuitenkin noin puolet isoista messutapahtumista sijoittuvat Las Vegasiin, Chigagoon tai Orlandoon.

Messujen yhteydessä järjestetään usein myös erilaisia oheistapahtumia – kongresseja ja konferensseja – jotka ovat monessa mielessä vähintään yhtä tärkeitä tapahtumia.

Las Vegasissa maaliskuussa järjestettävä hydrauliikka-alan IFPE 2017 on hyvä esimerkki tapahtumasta, jossa tietopuolinen koulutusanti on suuressa osassa. Joka kolmas vuosi järjestettävän IFPE:n sisältöön kuuluu yli sata koulutus- ja infotilaisuutta. Tilaisuuksissa käsitellään esimerkiksi alan parhaita käytäntöjä, uutta teknologiaa tai viimeisintä alan tutkimustietoa.

Osa koulutuksista on suunnattu suunnittelijoille ja insinööreille, mutta mukana on myös muotoilijoille ja valmistuksen parissa toimiville tarkoitettua infoa.

IFPE – Fluid Power, Power Transmission, Motion Control Exposition –messuja pidetään johtavana kansainvälisenä hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan tapahtumana. Edellisellä kerralla, vuonna 2014 tapahtumassa oli yli 400 näytteilleasettajaa ja ensi vuonna tapahtuman odotetaan kasvavan entisestään.

Yleisesti messuilla on Yhdysvalloissa yli sadan vuoden perinne ja kaikkiaan 26% eli yli neljännes maailman kaikista messuista järjestetään siellä. Messut ovat Amerikassa saaneet alkunsa myyntimiesten tapaamisista ja yhä edelleen niissä käy paljon ihmisiä lähialueelta. Nykyisin kuitenkin noin 75% messuvieraista tulee kauempaa kuin 600 kilometrin päästä.

Amerikkalaisten messujen kestoaika on usein lyhyempi kuin Euroopassa, mutta messukävijöiden tapahtumissa käyttämä aika on selvitysten mukaan silti keskimäärin yli kahdeksan tuntia. Messuilla suoritettujen kyselyiden mukaan messuilla ollaan yleensä liikkeellä vakavalla mielelle: jopa 80% vieraista on päätösvaltaisia ja yli puolet tulee paikalle asiakasaikeissa.

Onko sinulla tai yritykselläsi kiinnostusta maaliskuussa Las Vegasissa järjestettäville hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa käsitteleville IFPE-messuille tai johonkin muuhun, oman alasi tapahtumaan.

Capteenin Amerikan tiimi on kokenut messutoimija ja autamme sinua kaikessa missä tarvetta on. Ensi askeleena voimme tehdä yrityksellesi messuanalyysin, jonka lopputuloksena saat suosituksen kolmesta parhaiten sinun tarpeitasi vastaavasta messutapahtumasta.

Voimme myös auttaa sinua ennakkovalmisteluissa tai itse messuosastolla asiakashankinnan ja myynnin tehostajina. Kokemuksemme mukaan aktiivinen aito-amerikkalainen myyntipäällikkömme voi jopa tuplata saamiesi liidien määrän.
Messujen jälkeenkin meistä on sinulle apua. Voimme hoitaa puolestasi jälkikontaktoinnin ja parhaiten liidien eteenpäin viennin.

Soittele tai meilaa, niin viedään asiaa heti eteenpäin!
Simo.lahtinen@capteeni.com, p. +1 641.451.1906, Suomen toimistomme p. 0400 400 200.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter