“Pellehavaintojen” valtava määrä ympäri Yhdysvaltoja on viime kuukausina saanut ihmiset katsomaan tarkemmin olkiensa yli. Vaikka halloween tarjosi näille pelleille oivalliset mahdollisuudet pelon levittämiseen, eivät ne silti sijoitu kovin korkealle yhdysvaltalaisten pahimpien pelkojen listalla.

Chapmanin selvitys kertoo, että itse asiassa poliitikkojen ja hallinnon viranomaisten korruptio on tänä vuonna yhdysvaltalaisten aikuisten suurin pelko. Vastaajista 61% sanoi olevansa peloissaan tai hyvin peloissaan ylemmän tason korruptiosta. Terrorismi on edelleen Yhdysvaltalaisille huomattava pelko 41 prosentin pelätessä maan joutuvan terrori-iskun kohteeksi ja 39,5 prosentin pelätessä joutuvansa itse uhriksi.

Selvitys paljasti, että 69 prosentilla yhdysvaltalaisista on säästötilillään vähemmän kuin 1 000 dollaria. Näin ei ehkä olekaan suuri yllätys, että henkilökohtaiset raha-asiat yltävät pelkolistalla korkealle. Tänä vuonna 39,9% yhdysvaltalaisista pelkäsi, etteivät omat rahat tule riittämään tulevaisuudessa. Tämä ylittää viime vuoden 37,4 prosenttiosuuden, vaikka samanaikaisesti yleiset talouden mittarit ovat kehittyneet positiivisesti.

Lähde: Statista 24.10.2016

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter