Useimmilla työntekijöillä Yhdysvalloissa on käytettävissään erilaisia etuuksia, kuten joustavat työajat, bonuspalkat tai työpaikan kuntosali. Yritykset tarjoavat työntekijöilleen etuuksia parantaakseen heidän työmoraaliaan. Kohonnut motivaatio näkyy työn laadussa. Lisäetuuksilla työnantajat voivat myös houkutella leipiinsä parhaat työntekijät.

Joillakin työnantajilla, kuten Googlella etuuksien määrä on valtava, kun taas toisilla etuuksia ei ole kuin joitain. Gallupin mukaan Yhdysvalloissa yli kolmasosa työntekijöistä ottaisi loparit, jos vastaan tulisi toinen työpaikka paremmilla etuuksilla.

Mitä ovat ne etuudet ovat, joiden takia työntekijät ovat valmiita vaihtamaan työpaikkansa?

Gallup sai selville, että 61 prosenttia vastanneista olisi valmiita vaihtamaan työpaikkansa paremman sairausvakuutuksen takia, vaikka useimmilla heistä on jo sairausvakuutus. Myöskin bonuspalkat ja lomat ovat halutuimpia etuuksia. Yli 50% työntekijöistä olisi nimittäin valmiita vaihtamaan työpaikkansa niiden takia.

Alla olevassa kuvassa on eriteltynä etuuksia ja prosenttiosuudet, kuinka moni olisi valmis vaihtamaan niiden perusteella työpaikkansa.
perks_of_persuasion_the_benefits_employees_would_change_jobs_forStatista

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter