Älytalot ovat valtavassa kasvussa oleva liiketoiminta, jossa pyörii jo useita miljardeja dollareita. Kodin automatisoinnin, viihteen ja energian hallinnan ohella turvallisuus on tärkeimpiä markkinaa kasvattavia osatekijöitä. Statistan analyytikot odottavat jopa, että älykkäiden turvallisuusratkaisujen – esimerkiksi älypuhelimeen yhdistettävät kamerat, lukot ja liiketunnistimet – markkinaosuudesta tulee Yhdysvaltojen älytalomarkkinoiden suurin vuoteen 2018 mennessä.

Alla olevasta havainnekuvasta näkyy, että yhdysvaltalaiset käyttävät reilusti enemmän rahaa älykkääseen kodinturvaan kuin britit tai saksalaiset. Verrattuna britteihin yhdysvaltalaiset käyttävät siihen jopa kolme kertaa brittejä enemmän, vaikka asuntoihin tehtyjen murtojen määrä (ympyräkuviot, murtojen määrä sataa tuhatta asukasta kohden) on molemmissa maissa suurin piirtein samalla tasolla.

Infographic: Americans Keen on Smart Home Security | Statista You will find more statistics at Statista

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter