Center for Data Innovation on tehnyt uuden raportin kotitalouksien pääsystä laajakaistayhteyksiin Yhdysvalloissa. Raportista voi nähdä, että osavaltioiden välillä on huomattavia eroavaisuuksia. New Hampshiressa laajakaistaan pääsee kaikista suurin osuus, 85% kotitalouksista, kun taas Missisipissä laajakaistaan on pääsy vain kuudella kymmenestä.

Laajakaistayhteys on yleisesti ottaen parhaiten saatavissa Amerikan läntisisissä osavaltioissa (Washington, Oregon, Kalifornia) ja Itä-rannikon pienempien osavaltioiden (New Hampshiren ohella Maryland, Delaware, New Jersey ja Massachusetts) alueella.

Vaatimattomimmilla yhteyksillä mennään paitsi Mississippissä myös Uudessa Meksikossa, Arkansasissa ja Alabamassa ja Louisianassa.

Alla olevasta kartasta näkyy laajakaistaan pääsevien kotitalouksien osuus osavaltioittain.

Infographic: U.S. Home Broadband Penetration by State | Statista You will find more statistics at Statista

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter