2017 ennätysvuosi Amerikan huonekalubisneksessä

Yhdysvaltain huonekaluketjut pysyvät optimistisina

Maailma muuttuu jatkuvasti ja niin huonekaluliikkeidenkin on uudistuttava asiakkaiden kysyntään vastatakseen ja kilpailussa pärjätäkseen. Huonekaluala on Yhdysvalloissa loppuvuoden suhteen optimistinen, mutta menestyksen turvaamiseksi on myös selvittävä useista haasteista, kuten korkotason noususta sekä digitaalisten myyntikanavien odottamattomasta kasvusta.

► Jälleenmyyntisektori on ollut tänä vuonna hitaassa kasvussa, mutta huonekalualan päättäjät ovat vielä toiveikkaampia loppuvuoden suhteen. Las Vegaslaisen…

Lue lisää huonekalualan näkymistä

USA:n huonekaluala parin prosentin kasvussa

Huonekalu- ja sisustusliikkeiden myynti kasvoi 1,7 prosentilla viime vuoden syyskuusta tämän vuoden syyskuuhun, kertoo U.S. Department of Commercen raportti. Kasvu oli jonkin verran pienempää kuin kuluttajatuotteissa yleisesti.

Huonekalujen ja sisustustuotteiden myynti oli syyskuussa kokonaisuudessaan arviolta 9,6 miljardia dollaria, vuoden 2016 luvun ollessa 9,4 miljardia dollaria.

► Raportti kertoo myös, että myynti nousi…

Lisää kulutustavaramyynnin kasvusta

Amerikasta on moneksi

Amerikan markkinoilla onnistunut yrittäjätuttavani totesi joskus, että yleensä kun joku sanoo hänelle ”että amerikkalaiset sitä tai amerikkalaiset tätä”, hän tietää heti, että kaveri ei vielä kovin hyvin tunne Amerikkaa. Tuttavani pointti oli, että Amerikka on niin iso, että se on harvoin vain sitä tai tätä. Vähän voi yleistää, mutta yleensä Amerikassa on paljon sekä sitä että tätä.

Asia tuli hyvin esiin viime viikolla Ylen Mika Hentusen uutisraporteissa. Uusi hallinto on ilmoittanut tukevansa hiilen käytön lisäämistä, mutta samaan aikaan monessa Yhdysvaltain osavaltiossa satsataan ympäristöasioihin ja uusiin energiamuotoihin hyvinkin intensiivisesti.

► Sama moninaisuuden mahdollisuus näkyy monella eri bisnesalueella…

Lue lisää USA:n monista, monista puolista

Ota yhteyttä!
Simo J. Lahtinen

Simo J. Lahtinen, toimitusjohtaja
simo.lahtinen@capteeni.com
www.capteeni.com

Capteenin yhteystiedot Suomessa: 
Capteeni Oy
Hatanpään Valtatie 24,
33100 Tampere
Puh. 0400 400 200

Yhteystiedot Yhdysvalloissa:
Capteeni LLC, Chicago
Tel +1 641.451.1906
Capteeni Regional Offices: Philadelphia
Tel +1 715 529 4645, Melbourne, Tel +1 641 451 1906

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter