Verohelpotukset edesauttavat voimakasta kasvua

Piristyykö USA:n talous entisestään vuonna 2018

Yhdysvallat saattaa pian karistaa viimeisetkin rippeet taakasta, joka on painanut maan taloutta vuoden 2008 talouskriisistä lähtien. Virkistyminen on leviämässä uusille talouden aloille. Analyytikot uskovat tämän trendin voimistuvan samalla kun palkkojen nousukin on kiihtymässä.
Republikaanien verojen leikkaussuunnitelma, jonka presidentti Trump on vastikään allekirjoittanut saattaa antaa taloudelle kunnon töytäisyn, sanovat ekonomistit.

► “Uskon että talous on vaihtamassa isommalle vaihteelle”, sanoo Wells Fargon vanhempi ekonomisti Mark Vitner, “Näyttää, että…

Lue lisää Amerikan talouskasvusta

 

 

Yhdysvaltain maatalousministeriö investoi miljoonia maastopalojen torjumiseen ja veden laadun parantamiseen

Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) aikoo tänä vuonna investoida kymmeniä miljoonia maastopalojen ennaltaehkäisyyn, veden laadun kohentamiseen ja metsien ekosysteemien parantamiseen 24 osavaltiossa sekä Puerto Ricossa. USDA on vuodesta 2014 lähtien investoinut viiteenkymmeneenkuuteen projektiin.

► Projekteissa tehdään töitä maanviljelijöiden ja metsänomistajien kanssa metsien tilan parantamiseksi suojeluohjelmien avulla…

Lue lisää projekteista täältä

 

 

Yhdysvalloista saa jälleenmyyjiä ja kauppaa nopeastikin, jos haluaa

Vantaalaisen Five Watts Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapanen kuuli lokakuussa yrittäjätutultaan, että Tampereella on yritys, joka auttaa suomalaisyrityksiä Yhdysvaltain markkinoille varsin rivakalla otteella. Haapasta asia kiinnosti heti, koska heidän 5Watts LED työvalonsa oli kehitetty sellaiseen kuntoon, että se kiinnosti kansainvälisiä kumppaneita muuallakin, aina Kaakkois-Aasiaa myöden. Haapanen otti Capteeniin yhteyttä ja katsottiin, mitä Amerikan mantereelle astuminen tarkoittaisi käytännössä.

► Esitimme Haapaselle, että tarvitsemme pari viikkoa siihen, että tutustumme heidän bisnekseensä ja…

Lue lisää hurjasta myyntimatkastamme

Ota yhteyttä!
Simo J. Lahtinen

Simo J. Lahtinen, toimitusjohtaja
simo.lahtinen@capteeni.com
www.capteeni.com

Capteenin yhteystiedot Suomessa: 
Capteeni Oy
Hatanpään Valtatie 24,
33100 Tampere
Puh. 0400 400 200

Yhteystiedot Yhdysvalloissa:
Capteeni LLC, Chicago
Tel +1 641.451.1906
Capteeni Regional Offices: Philadelphia
Tel +1 715 529 4645, Melbourne, Tel +1 641 451 1906

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter