Statistan tilastosta näkyy vaatteiden ja asusteiden nettikaupan kasvu Yhdysvalloissa vuosien 2016 ja 2022 välillä. Vuonna 2016 vaatteiden ja asusteiden nettikaupan liikevaihto oli 72 miljardia dollaria ja sen arvellaan kasvavan 116 miljardiin dollariin vuoteen 2021 mennessä.

Kansainvälisenkään nettikaupan kasvu ei näytä hidastumisen merkkejä ja sen arvioidaan saavuttavan neljän biljoonan dollarin rajan vuonna 2020. Isolla-Britannialla on maailman korkein nettikaupan penetraatio – 76 prosenttia vuoden 2016 viimeisellä vuosineljänneksellä. (Eli nettikauppa tavoittaa jo kolme neljäsosaa briteistä.) Myös Saksan ja Etelä-Korean penetraatiot ovat yli 70 prosenttia, Yhdysvallat pääsee 67 prosentin penetraatiollaan viidenneksi. Vaatteet ja asusteet ovat nettikaupan suosituin tuoteryhmä Yhdysvalloissa. Kauneus- ja hygieniatuotteet, sekä ruuat olivat myös suosittuja tuotteita nettikaupassa.

220318-2b

Nettikauppa käsittää fyysisten hyödykkeiden myynnin digitaalista kautta tuotteen loppukäyttäjälle. Määritelmän sisään kuuluvat niin erilaisilla tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin tehdyt ostokset. Seuraavia aloja ei lasketa kuuluvaksi nettikauppaan: digitaalisesti ostetut palvelut, digitaaliset lataukset ja striimaukset, yritysten välinen digitaalinen kaupankäynti ja digitaalinen käytettyjen, viallisten tai korjattujen hyödykkeiden myynti tai jälleenmyynti. Esitetyissä luvuissa ei huomioida kuljetuskuluja tai palautuksia.

Lähde: Statista

 

Lue seuraava: Sääolosuhteiden muutokset lisäävät bisnesmahdollisuuksia …
Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter