Technavion markkinatutkimusten analyytikko uskoo talvivaatteiden markkinoiden kasvavan Yhdysvalloissa kolmen prosentin vuosivauhtia vuoteen 2020 asti. Talvivaatteet ovat Yhdysvalloissa vahvasti sesonkituotteita ja niiden markkinoihin vaikuttavat olennaisesti kunkin alueen sääolot.

Myyjät tuovat jatkuvasti esiin uusia talvituotteita, kuten paksumpia ja ohuempia villavaatteita vaihteleviin säihin. Myös loma-aikojen sesonkimyynti ja online-hinnanalennukset tuovat markkinoille valtavasti liikevaihtoa. Talvioloihin tarkoitetut retkeilyasusteet muodostavat nekin tärkeän osan Yhdysvaltojen talvivaatemarkkinoista. Ympäri Yhdysvaltoja avataan uusia retkeilyvarusteiden erikoisliikkeitä.

Monet luksus- ja muotialan yritykset ympäri maapalloa ovat laajentumassa USA:n markkinoille kasvattaakseen kannattavuuttaan. Tämä on vauhdittanut luksustuotteiden myyntiä myös ulkovaatteissa. Luksusbrändit, kuten Krimson Klover ja Zara ovat julkistaneet laadukkaita naisten vaatteita talvivaateosastoillaan. Nämä brändit ovat myös lanseeranneet omat verkkokauppansa ja käyttävät sosiaalista mediaa tuotteidensa esittelyyn. Sosiaalisen median käyttö tuotteiden markkinoinnissa on kasvanut ja auttanut myyjiä tavoittamaan uusia asiakkaita ja entistä paremmin varsinkin työssäkäyviä naisia.

Nettikauppa laajenee nopeasti Yhdysvalloissa internetin käytön kasvun ja mobiilikaupan yleistymisen siivittämänä. Helppous, ajan säästäminen ja vaihtoehtojen laajuus kannustavat kuluttajia tekemään ostoksensa verkossa. Nettikaupan kasvava suosio loma-aikoina tulee vauhdittamaan koko alan kasvua tulevina vuosina. Takit ovat suosituin ja ostetuin yksittäinen talvivaate. Alan odotetaan kasvavan merkittävästi uusien tuotteiden lanseerauksien ja muuttuvien muotitrendien avittamana.

Kilpailutilanne ja tärkeimmät myyjät

Markkina on hyvin pirstaleinen kansainvälisten ja paikallisten myyjien sekä yksittäisten pelureiden kasvavan määrän johdosta. Kilpailun uskotaan kiristyvän seuraavan neljän vuoden aikana, mikä johtaa uusien tuotteiden lanseerauksien lisääntymiseen tai jopa hintasotaan. Suuryritykset tulevat kasvamaan fuusioiden ja yrityskauppojen avulla.

  • Markkinoiden tärkeimmät myyjät ovat
  • GAP
  • Macy’s
  • TJX
  • VF
  • Walmart

Muihin merkittäviin myyjiin Yhdysvaltain talvivaatemarkkinoilla kuuluvat Amazon, American Eagle Outfitters, Backcountry.com, Best Buy, CustomInk, Factory Green, H&M, Ideel, Inditex, J.C. Penney, Kohl’s, LVMH ja Nordstrom.

Lähde: Technavio

 

Lue seuraava: Nettikaupan osuus USA:n vaatemyynnissä vakaassa kasvussa…
Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter