Onko yrityksenne kiinnostunut laajentamaan toimintaansa USA:n markkinoille? Haluatteko testata valmiuksianne tai tehdä nopeita avauksia uuteen markkinaan – tai laajentaa verkostoanne Pohjois-Amerikan suuntaan?

Kasvun Roihu Oy:n organisoiman Grow to USA Fall 2018 –ohjelman kumppanit Capteeni, Nasdaq, Crowe Horwath, Boardman 2020, Business Finland ja Marsh haluavat olla tukemassa suomalaisten kasvuyritysten laajentumista USA:n markkinoille. Ohjelma toimii kansainvälistymisen ja uuden markkina-avauksen vauhdittajana tarjoamalla valituille yrityksille relevantteja kontakteja ja sparrausta kyseisestä markkinasta.

Ohjelma koostuu maksuttomasta verkostoitumisiltapäivästä ja orientaatio-työpajasta 23.-24.5. Helsingissä sekä viiden päivän bisnesmatkasta New Yorkiin syyskuussa 17.-21.9.2018.

Ohjelma on suunnattu yrityksille, joilla on vakiintunut liiketoiminta sekä kiinnostusta lähteä laajentamaan toimintaansa USA:n markkinoille.

Haku ohjelmaan on auki 26.4. asti, jonka jälkeen kumppanit kutsuvat 30 potentiaalisinta hakijaa mukaan toukokuun orientaatiotyöpajaan. Työpajassa yritykset pääsevät testaamaan go-to-market suunnitelmaansa kumppaneiden asiantuntijoiden sparrauksessa. Orientaatiotyöpajan jälkeen New Yorkiin suuntautuvalle bisnesmatkalle tullaan valitsemaan 15 yritystä, joilla on eniten potentiaalia menestyä USA:n markkinassa sekä resursseja ja tahtotilaa toteuttaa go-to-market suunnitelmansa.

Katso lisätietoja ohjelmasta täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja asiasta myös meiltä:
simo.lahtinen@capteeni.com,  +1 641.451.1906, Suomen toimisto: 0400 400 200.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter