Capteenin Yhdysvaltoihin suunnattu Direct Market Entry -ohjelma on Suomen markkinajohtaja Yhdysvaltoihin kohdistuvissa vientiohjelmissa. Capteenin sopimista myyntitapaamisista 46 % on johtanut jatkoon.  Capteenin Direct Market Entry -asiakkaista 76 % on jatkanut ohjelman johdosta Yhdysvalloissa.

Ohjelma on täysin räätälöity jokaiselle yritykselle erikseen.  Jokaisen yrityksen USA:aan vietävän tuotteen markkinapotentiaali tutkitaan erikseen ja sen perusteella valitaan, mistä osavaltiosta Market Entry kannattaa aloittaa.  Sitten sovitaan kahden viikon matkalle 20-30 myyntitapaamista. Capteenin matkalla tavataan pelkästään asiakkaita, potentiaalisia jälleenmyyjiä tai maahantuojia. Parhaat onnistumiset on saatu, kun Capteenin yhdysvaltalainen asiantuntija on ollut myyntimatkalla yrityksen mukana.

Ohjelmaan kuuluu myös perusteellinen kulttuurivalmennus ”How to Speak American Business, Culture and Getting the Deal”  sekä ” How to get more revenues from my sales trip to the U.S.A?”. Myyntivalmennuksen tarkoitus on parantaa asiakkaan valmiuksia suorittaa onnistunut myyntimatka Yhdysvaltoihin. Koulutuksessa on 13 eri osaa sisältäen mm. matkajärjestelyissä esiintyneet yleisimmät ongelmat, pukeutumiskoodit, neuvottelutilanteet, muutosten kohtaaminen matkan aikana, myynnin osa-alueet, lähtöodotusten ja todellisuuden välinen ero, kokemuksia aikaisemmilta matkoilta.

Capteenin ohjelmassa on 46 % mahdollisuus saada tuloja heti ensimmäiseltä matkalta Yhdysvalloissa.

Jos haluat mennä suoraan Yhdysvaltoihin niin ota yhteyttä
Sanna Kalliola
040 410 1727
sanna.kalliola@capteeni.com

 

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter