Capteenin asiakkaana oli teollisuuden automaation komponenttitoimittaja. Matkan tavoitteena oli jälleenmyyjän löytäminen.

Ensimmäisenä vaiheena Capteeni teki oli 20 sivuisen markkinakatsauksen ja Market Entry –suunnitelman.  Sen jälkeen Capteenin asiantuntijat sopivat 23 myyntitapaamista 16 päivän ajalle.

Matka suuntautui seuraaviin osavaltioihin: Pohjois- Carolina, Teksas, Florida, Massachusetts, Minnesota, Michigan, Kalifornia, Kansas, Nebraska ja Illinois.  Matkalla oli mukana Capteenin asiantuntija.  Matkan tuloksena löytyi useita jälleenmyyjäehdokkaita, jotka olivat heti halukkaita tilaamaan asiakkaan tuotteita 255 000 € edestä.  Investoinnin takaisinmaksuaika jää reilusti alle vuoden.  Normaalisti katsotaan kannattavaksi investoinniksi uuden vientimaan avaaminen, jos päästään kolmen vuoden takaisinmaksuaikaan

Jos haluat kahden viikon USA:n avajaismatkalle, ota yhteyttä

Sanna Kalliola
040 410 1727

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter