Teimme hiljattain viikon myyntimatkan Keski-länteen suomalaisen ammattilaisille työkoneita valmistavan yrityksen kanssa. Matkan aikana kierrettiin kolmessa eri osavaltiossa tapaamassa jälleenmyyjiä sekä muita yhteistyökumppaneita.

Erityisen mielenkiintoisen tästä matkasta teki se, että paikallisen kysynnän selvittämisen jälkeen tuloksena tuli kaksi kertaa odotuksia suurempi myyntipotentiaali. Mentiin suoraan sinne mistä asiakkaat löytyvät hienojen matkakokemusten sijaan. Boots on the ground.

Amerikan kumppanit lentävätkin Suomeen jo keväällä ja yhteistyö käynnistyy.

Jos haluat avata yrityksesi USA:n viennin yrityksesi edun mukaisella tavalla,

Ota yhteyttä

Sanna Kalliola
040 410 1727

tai tule vierailulle

Mannerheimintie 12 B

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter