Suomalaiset tuotteet ovat maailman parhaita. Suomi on kuulemma maailman onnellisin maa. Teoriassa mikään ei estä suomalaisen yrittäjän rikastumista Yhdysvalloissa.

Yhdysvalloissa on yli 30 miljoonaa yritystä. Suomessa vastaava lukumäärä on kaupparekisterin mukaan aktiivisten yritysten osalta 350 000, joista yli 10 ihmisen yrityksiä on 18 000. Alle 500 000€:n vuosittaista liikevaihtoa tekee n. 90% kaikista suomalaisyrityksistä.

Yhdysvalloissa on markkinat jokaiselle suomalaiselle kasvua tavoittelevalle yritykselle. Suomalaisten valmistamat tuotteet koetaan Amerikassa kiinnostaviksi, ja laadullisesti kovin usein kilpailijoita korkeatasoisemmiksi.  Ongelmana on oikeanlaisen myyntityön tekeminen oikeassa paikassa oikeiden henkilöiden kanssa. Ei saa juuttua kotimaassa tehtävään tuotekehitykseen, vaan pitää ymmärtää, että riittävän hyvällä tuotteella voi menestyä Yhdysvalloissa. Pitää uskaltaa soittaa USA:n yrityksen edustajille ja tehdä aktiivista seurantaa ja käydä vuosittain tapaamassa heitä 3-5 kertaa vuodessa.

On myös hyvä miettiä perinteisen suomalaisen insinööriajattelun vaihtamista dynaamisempaan, kaupalliseen ja erityisesti USA:n markkinoilla asuvaan voittavaan ajatteluun.

Capteeni on erikoistunut järjestämään tapaamisia suomalaisyritysten amerikkalaisten asiakasyritysten kanssa. USA:n 25-henkinen amerikkalainen organisaatiomme kykenee auttamaan suomalaisyrityksiä USA:n viennin käynnistämisessä alalla kuin alalla.

Olemme järjestäneet useita satoja korkealuokkaisia asiakas/jälleenmyyjä/yhteistyötapaamisia suomalaisille yrityksille Yhdysvalloissa amerikkalaisten yritysten amerikkalaisten edustajien kanssa.

Hyödynnämme toimeksiannoissa omia kontaktejamme, viittä maksullista tietokantaamme sekä yli 30-vuoden kokemustamme USA:n bisneksestä.

Jos Yhdysvaltain markkina kiinnostaa,

Ota yhteyttä

Simo J Lahtinen
+1 641 451 1906

tai tule käymään

Chicagossa 500 N Michigan Avenue, tai Suomen päässä Mannerheimintie 12 B;ssä niin juodaan kahvit.

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter