Kevät on tunnetusti janoisaa aikaa. Näin myös Amerikassa. Pelkästään joulu-huhtikuussa 2018-2019 USA:ssa on myyty yli 25 mrd Yhdysvaltain dollarin arvosta alkoholijuomia mm. vähittäis- sekä olut-, viini- ja erikoiskaupoissa.

Keskimäärin 28% kuluttajista käyttää tavallista enemmän ostoksiinsa valiten premium tason tuotteita. High endiin ylsi 33%, ja korkeimman laadun tasoon super premium segmenttiin ylsi 24% kuluttajista kertoo Yhdysvaltain tilastokeskus 2019 tekemässään kyselyssä.

Näin valtavilla markkinoilla on paljon mahdollisuuksia myös suomalaisille alkoholijuomille.  Kaikki tietävät ruotsalaisen Absolut Vodkan menestyksen,  joka on USA:n 7 myydyin alkoholijuoma 130 miljoonan dollarin myynnillä (2014). Ja entäpä venäläinen Smirnoff , joka on toiseksi myydyin alkoholibrändi Yhdysvalloissa.  Kaikki alkaa aina pienestä. Jonkun on otettava ensimmäinen askel. Tarvitaan itseluottamusta ja hyvä USA:n markkinoita tunteva asiantuntija.  Hyvänä esimerkkinä mainittakoon suomalainen Kyrö joka ovat tehnyt onnistuneen Market Entryn USA:aan. Kyllä pieninkin yritys voi pärjätä USA:n suurilla markkinoilla ja vieläpä kannattavasti heti alusta alkaen.

Mikäli olet kiinnostunut viemään alkoholijuomasi hallitusti ja hyvin tuloksin Yhdysvaltoihin, niin ota yhteyttä

Capteeni

Suomi: +358 40 159 6722
USA: +1 641 451 1906

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter