Capteeni toimii sekä USA:ssa että Suomessa, jolloin tavallisesti syntyisi paljon hiilidioksidipäästöjä lentämällä ja autoilemalla.

Capteeni haluaa osallistua ilmastomuutoksen hillitsemiseen omalla panoksellaan.  Kolmen vuoden kehitystyön tuloksena markkinointi ja myynti on saatu päästövapaiksi.  Markkinointi ja myynti tehdään kokonaan digitaalisesti, joten autolla ajamisesta ja lentämisestä on päästy kokonaan eroon.

Jäljelle jäävät projektien toteutukseen liittyvät kansainväliset ja USA:n sisäiset lennot sekä Yhdysvalloissa tehty autolla ajaminen, jotka tuottavat tänä vuonna  hiilidioksidipäästöjä 14 tonnia ja 16 tonnia eli yhteensä 30 tonnia.

Capteeni kompensoi hiilijalanjälkensä karbonautti.fi kautta. Mukaan hyväksytään  vain Gold Standard- sertifioituja hankkeita.  Gold Standard on WWF:n sertifikaatti, joka asettaa erityisen tiukat vaatimukset päästövähennysten todentamiselle.

Jos haluat yrityksesi USA:n markkinoille, ota yhteyttä

Simo J. Lahtinen
+1 641 451 1906
simo.lahtinen@capteeni.com

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter