Asiantuntijat

Capteenin tiimillä on yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnasta Yhdysvalloissa. Tiimin jäsenet ovat vieneet Suomesta Yhdysvaltoihin useita eri liiketoimintoja. Capteeni Oy:llä on Yhdysvalloissa laaja yhteistyöverkosto. Tiimin jäsenet ovat rakentaneet koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston, joka työllistää yli 400 ihmistä.

Simo J. Lahtinen

Toimitusjohtaja ja perustaja, USA

Capteeni Oy:n ja Capteeni LLC:n perustaja ja omistaja, asunut 7 vuotta USA:ssa. Toisen polven yrittäjä. Työskennellyt kansainvälisessä rakennusalan yrityksessä projektien johdossa. Toimisto Fairfieldissä Iowassa, sekä aluetoimistot Melbournessa, Floridassa ja Tampereella. Tehnyt myyntikonsultointia suomalaisyritysten kanssa 40 osavaltiossa. Kontakteja mm. elintarvikkeissa, elektroniikassa, huonekaluissa, metsätalouden koneissa, energian tuotannossa, rautateillä, rakentamisessa, rakennustarvikkeissa, liikkuvien työkoneiden lisälaitteissa, pienkoneissa, puolustusvoimien tarvikkeissa, terveystuotteissa sekä IT-järjestelmissä, lemmikkieläinten tarvikkeissa sekä veneilyssä. Vienyt Suomesta useita yrityksiä Yhdysvaltoihin. Vahvuudet: market entry Yhdysvaltoihin, jälleenmyyntiverkoston rakentaminen, maahantuojan löytäminen, myyntitapaamisten järjestäminen sekä myyntikonsultointi.

Lisätietoja löytyy Simon blogista.

 

Timo Lahtinen

Hallituksen puheenjohtaja, Suomi

Menestynyt yrittäjä ja suuryritysten konsultti, sijoittaja, DI. Perustanut URETEK Worldwide Oy:n, joka toimii nyt yli 80 maassa. Laaja kontaktiverkosto USA:ssa ja koko maailmassa. 25+ vuotta kokemusta liiketoiminnasta Pohjois-Amerikassa ja kansainvälisesti. Vienyt Suomesta useita liiketoimintoja Yhdysvaltoihin ja 80 maahan. Vahvuudet: strategia, lisensointi, konsultointi, liiketoiminnan käynnistäminen vieraassa maassa.

Andrew Bargerstock

Senior Adviser, USA

M.B.A, C.P.A, Ph.D., professori. Andrew Bargerstock työskenteli Fortune 500-listan yrityksen johtajana, perusti kaksi menestyvää yritystä, ja konsultoi monia yrityksiä mukaan lukien Allstate Insurance, BJC Health System, W.L Gore & Associates, US Patent and Trademark Office, ja Virginia Department of Social Services.

David Goodman

Senior Adviser, USA

M.B.A, Ph.D., ja avustava professori, konsultti ja yrittäjä. Vahvuudet: markkinatutkimus, strategia, liiketoimintasuunnitelmat, liiketoiminta ehdotuksen laatiminen erittäin laajalla kokemuksella apurahojen ja investointipääoman hankkimisesta.

Ayako Huang

Senior Adviser, USA

M.P.A., Ph.D., ja avustava professori. Vahvuudet: liiketoiminnan kehitys, lisensiointi, organisaation käyttäytymismallit, strateginen johtaminen, B2B- sopimuskäyttäytyminen.

Michele Rutledge

Senior Analyst, USA

M.A, University of Missouri –St. Louis College of Arts and Sciences, National Leadership Councils hallituksen jäsen, kansainvälinen konsultti, tutkija, yrittäjä. Asiantuntija- ja johtotehtäviä eri yrityksissä Vahva verkosto Keski-Lännessä ilmailualalla, maataloudessa, biotekniikkassa ja ITC-alalla. Vahvuudet: Keski-Lännen kontaktit, markkinatutkimus, kulttuurituntemus sekä market entry –matkan konsultointi

Asko Ali-Marttila

Market Entry Specialist, Suomi

Yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä sekä 15 vuoden kokemus johtotehtävistä pienissä kasvuyrityksissä ja keskisuurissa organisaatioissa. Asko on opiskellut tai työskennellyt Suomen ohella mm. Norjassa, Sveitsissä, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Kouluttautunut kansainvälisissä yliopistoissa mm. psykologian ja liikkeenjohdon aloilla. Koulutus- ja konsulttitöissään Asko on luennoinut tuhansille ihmisille. Hän on toteuttanut lukuisan määrän markkinoiden avaamiseen liittyviä projekteja. Vastaa Suomen asiakaspalvelusta. Vahvuutena pk-yrityksen market entry -tarpeiden selvittäminen ja toteutussuunnitelman laatiminen sekä markkinoinnin ja myynnin kehittäminen.

Joshua Laraby

Senior Area Sales Manager, USA

Joshua Larabyn taustana on liiketoiminnan kehittäminen, sijoitustoiminta ja vaihtoehtoinen terveydenhuolto. Hänellä on laaja kontaktiverkosto Yhdysvalloissa. Vahvuutena ovat asiakastapaamisten järjestäminen, messut sekä toimiston perustamispalvelut. Hän vastaa myös Capteenin Keskilännen soittotiimistä.

DJ Ramsamooj

Market Entry Specialist, USA

Kauppatieteiden maisteri MUM- yliopistosta Iowasta. Hänellä on kokemusta markkinoinnista ja myynnistä Keski-Lännessä. Vahvuudet: markkina-analyysi, myyntitapaamisten järjestäminen, jälleenmyyjäverkoston rakentaminen, maahantuojien löytäminen sekä market entry -matkan konsultointi.

Client acquisition- tiimi

Tiimi on erikoistunut uusasiakashankintaan ja asiakastapaamisten järjestämiseen. Tiimin jäsenet puhuvat kaikki äidinkielenään amerikanenglantia ja ovat erikoistuneet B2B cold calling -soittoihin.

Tiimin jäsenillä on usean vuoden kokemus menestyksellisestä uusasiakashankinnasta. Tiimi toimii koko Yhdysvaltojen alueella.

Finnish American Chamber of Commerce (FACC)

 

Liity tästä Finnish American Chamber of Commerceen

 

finnish-american-logo

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Legal Disclaimer
The content on our website is only meant to provide general information and is not legal advice. We make our best efforts to make sure the information is accurate, but we cannot guarantee it. Do not rely on the content as legal advice. For assistance with legal problems or for a legal inquiry please contact your attorney.

0
Connecting
Please wait...
Voimmeko auttaa?

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

* Nimi
* Sähköposti
Puhelin
* Viestisi
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?