Asiantuntijat

Capteenin tiimillä on yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnasta Yhdysvalloissa. Tiimin jäsenet ovat vieneet Suomesta Yhdysvaltoihin useita eri liiketoimintoja. Capteeni Oy:llä on Yhdysvalloissa laaja yhteistyöverkosto. Tiimin jäsenet ovat rakentaneet koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston, joka työllistää yli 400 ihmistä.

Simo J. Lahtinen

Toimitusjohtaja ja perustaja, USA

Capteeni Oy:n ja Capteeni LLC:n perustaja ja omistaja, 82 maassa toimivan Uretek verkoston yrityksen Uretek Worldwide Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Suomalais-amerikkalaisen kauppakamarin FACC Midwest:n hallituksen jäsen. Asunut 10 vuotta USA:ssa. Toisen polven yrittäjä USA:n markkinoilla. Työskennellyt kansainvälisessä rakennusalan yrityksessä projektien johdossa. Päämaja Chicagossa sekä aluetoimistot Melbournessa, Floridassa, Philadelphiassa, Pennsylvaniassa ja Helsingissä. Tehnyt myyntikonsultointia suomalaisyritysten kanssa 40 osavaltiossa. Kontakteja mm. Dronesegmentillä, rahoitusalalla, elintarvikkeissa, elektroniikassa, huonekaluissa, metsätalouden koneissa, energian tuotannossa, rautateillä, rakentamisessa, rakennustarvikkeissa, liikkuvien työkoneiden lisälaitteissa, pienkoneissa, puolustusvoimien tarvikkeissa, terveystuotteissa, IT-järjestelmissä, lemmikkieläinten tarvikkeissa sekä veneilyssä. Vienyt Suomesta useita yrityksiä Yhdysvaltoihin. Vahvuudet: Market Entry Yhdysvaltoihin, jälleenmyyntiverkoston rakentaminen, jälleenmyyntiverkoston johtaminen, maahantuojan löytäminen, myyntitapaamisten järjestäminen sekä myyntikonsultointi.

Lisätietoja löytyy Simon blogista.

 

Brian Smith

Senior Adviser

Miljardiyritys UGG:in perustaja, brändiasiantuntija joka aloitti tuomalla Australiasta lampaannahasta tehtyjä kenkiä Yhdysvaltoihin. Suurliikemies, puhuja ja kirjailija. Hän on yksi Yhdysvaltojen johtavia brändi-asiantuntijoita sekä maahantuonnin ja yrittäjyyden erikoisosaaja. Brian Smith on Yhdysvaltojen kysytyimpiä puhujia ja esiintyjiä. Hän luennoi brändäämisestä, yritysten strategiasta, yrittäjyydestä, johtamisesta, yrityskulttuurista, tiimin rakentamisesta sekä kasvun haasteista. Footwear newsin mukaan hän on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista kenkäbisneksen toimijoista. Smithin kirja The Birth of a Brand on ollut suuri myyntimenestys ja Briania on haastateltu sellaisissa johtavissa talousalan medioissa kuten Forbes.

 

Timo Lahtinen

Hallituksen puheenjohtaja, Suomi

Menestynyt yrittäjä ja suuryritysten konsultti, sijoittaja, DI. Perustanut URETEK Worldwide Oy:n, joka toimii nyt yli 80 maassa. Laaja kontaktiverkosto USA:ssa ja koko maailmassa. 25+ vuotta kokemusta liiketoiminnasta Pohjois-Amerikassa ja kansainvälisesti. Vienyt Suomesta useita liiketoimintoja Yhdysvaltoihin ja 80 maahan. Vahvuudet: strategia, lisensointi, konsultointi, liiketoiminnan käynnistäminen vieraassa maassa.

Andrew Bargerstock

Senior Adviser, USA

M.B.A, C.P.A, Ph.D., professori. Andrew Bargerstock työskenteli Fortune 500-listan yrityksen johtajana, perusti kaksi menestyvää yritystä, ja konsultoi monia yrityksiä mukaan lukien Allstate Insurance, BJC Health System, W.L Gore & Associates, US Patent and Trademark Office, ja Virginia Department of Social Services.

David Goodman

Senior Adviser, USA

M.B.A, Ph.D., ja avustava professori, konsultti ja yrittäjä. Vahvuudet: markkinatutkimus, strategia, liiketoimintasuunnitelmat, liiketoiminta ehdotuksen laatiminen erittäin laajalla kokemuksella apurahojen ja investointipääoman hankkimisesta.

Ayako Huang

Senior Adviser, USA

M.P.A., Ph.D., ja avustava professori. Vahvuudet: liiketoiminnan kehitys, lisensiointi, organisaation käyttäytymismallit, strateginen johtaminen, B2B- sopimuskäyttäytyminen.

Michele Rutledge

Senior Analyst, USA

M.A, University of Missouri –St. Louis College of Arts and Sciences, National Leadership Councils hallituksen jäsen, kansainvälinen konsultti, tutkija, yrittäjä. Asiantuntija- ja johtotehtäviä eri yrityksissä Vahva verkosto Keski-Lännessä ilmailualalla, maataloudessa, biotekniikkassa ja ITC-alalla. Vahvuudet: Keski-Lännen kontaktit, markkinatutkimus, kulttuurituntemus sekä market entry –matkan konsultointi

DJ Ramsamooj

Market Entry Specialist, USA

Kauppatieteiden maisteri MUM- yliopistosta Iowasta. Hänellä on kokemusta markkinoinnista ja myynnistä Keski-Lännessä. Vahvuudet: markkina-analyysi, myyntitapaamisten järjestäminen, jälleenmyyjäverkoston rakentaminen, maahantuojien löytäminen sekä market entry -matkan konsultointi.

Client acquisition- tiimi

Tiimi on erikoistunut uusasiakashankintaan ja asiakastapaamisten järjestämiseen. Tiimin jäsenet puhuvat kaikki äidinkielenään amerikanenglantia ja ovat erikoistuneet B2B cold calling -soittoihin.

Tiimin jäsenillä on usean vuoden kokemus menestyksellisestä uusasiakashankinnasta. Tiimi toimii koko Yhdysvaltojen alueella.

Finnish American Chamber of Commerce (FACC)

 

Liity tästä Finnish American Chamber of Commerceen

 

finnish-american-logo

Share on
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Legal Disclaimer
The content on our website is only meant to provide general information and is not legal advice. We make our best efforts to make sure the information is accurate, but we cannot guarantee it. Do not rely on the content as legal advice. For assistance with legal problems or for a legal inquiry please contact your attorney.